2010. december 28., kedd

kocsimizéria

Elkezdődött... vagy folytatódik?
Tegnap elvittük a Sharant a szerelőnkhöz, nézze meg mitől szállt el az elektronika a hazafelé úton... a diagnosztikai program végigfutott: ABS-rendszer probléma... ezt hosszas küzdelem után úgy tűnt megoldotta egy biztosíték-csere. Feri felesége közben egy bőrönddel ide-oda járkált... pakolt, hiszen wellnessezni indultak Siófokra... így amikor kész lett a kocsi, jóformán beugrott Feri, és már indultak is...
Mi meg elindultunk Pestre családi karácsonyozásra. Már befelé gyanús volt a kuplung. Aztán hazafelé, este 8-kor már beesett, és minden piros lámpánál hosszas küzdelem árán lehetett csak kettesbe kapcsolni. Végül csak hazaértünk.
Reggel mindenkit előszedtünk, akit csak tudtunk, mire lett egy szerelő a kuplunghoz... csakhogy mikor Peti elindult (volna) hozzá, az elektronika újfent csődöt mondott. Újabb telefonok. Az eredmény: 3-án nyit minden valamire való szervíz, és alkatrész beszerzőhely.
Szóval még maradunk, és drukkolunk... hátha megússzuk pár napos késéssel... és remélhetőleg nem a mi gatyánk megy rá a szerelésre.
Kölcsön lónak túrós a háta... vagy hogy is van?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése