2011. január 4., kedd

hajnalban indulás!!!

Az elmúlt napok elég zűrösen teltek.

Ugye a kocsi meghibásodása okán pár napos csúszásra kárhoztattunk... az elektromos hibát 2 nap alatt hárították el, 29-re lett kész. A kuplung szerelése hétfőtől ma estig tartott (most várom, hogy Peti hazahozza, és feltöltsük az autót)... A hibalista megjegyezhetetlen, a lényege annyi, hogy minden elromlott, ami elromolhatott, ami nem, annak a szavatossága járt le, így azért kellett cserélni. Az egészet megúsztuk egy kisebb kocsi árából (a Ford KA átíratással együtt került ennyibe)... még 1 millió sem volt. :D
Mint kiderült, a főnök 6-ára bejelentette a kocsit szerelőhöz (Svájcban), így ha most nem lett volna baja, ott úgyis átvizsgálták volna... kb. háromszoros áron.
Szóval még jól is jártak!!! És tulajdonképp zsír új kocsival kelhetünk útra.

A kényszerpihenőt ügyintézéssel, pakolással töltöttük... én mára félhullának érzem magam... remélem Peti jobban bírja!
Annyi a csomagunk, hogy tutira nem fér be a kocsiba minden. Majd később kikerülnek valahogy. Talán teleportálással, vagy Babilon-gyertyával, esetleg egy nagyobb méretű postagalamb hátán. De az is lehet, hogy egy Trifós kocsi elhozza.

Hajnalban indulunk. Először Szentgotthárdra megyünk, és 2 óra alatt pótoljuk be az elmaradt karácsonyi látogatást. Nem tudom mikor indulunk tovább... ilyen apró-cseprő részletek egyenlőre nem érdekelnek. Lényeg, hogy indul a mandula!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése