2011. február 3., csütörtök

délutáni pihenő...

Tegnap este megérkezett Nana... mindannyian elautóztunk érte Genfbe. Máté azonnal elaludt, amint elindultunk... nem is csoda: délelőtt ovi, majd itthoni fergeteg, végül rendrakás... mire útra keltünk, mindketten kipurcantak. Kinga így is énekelt egész úton, és csak visszafelé nyűgösködött... azért egy mekis vacsi őt is lecsendesítette. Té viszont felfordult gyomorral, enyhén zöld bőrrel ült hátul... Amikor aztán az autópályáról letértünk, és elkavarodtunk már Vevey-ben, a hegyen, kipakolt... Csak itthon ette meg az úti elemózsiát.
Mivel 10 óra körül értünk haza, utána még jó másfél órát ébren voltunk... örültünk a viszontlátásnak... Hevenyészett ünneplést csaptunk, hiszen alig egy hete volt anyu szülinapja. A csemetéim tündériek voltak, szokás szerint... fél 12 körül kerültek ágyba... illetve matracra, mivel mindketten átengedték ágyukat Nanának, és leköltöztek a fotelágyba. Reggel 7-ig mindenki édesdeden aludt!
Délelőtt (11 után :D) lesétáltunk a tópartra, majd apával találkoztunk, egy szendvics-ebédre. Közben Kinga elaludt a hátamon... ma egy kicsit, nem meglepő módon, mindenki buli utáni, punnyadós fáradtságot érez... az idő is :( Bágyatag napsütés, ködös táj, hideg...
Séta után itthon fogyasztottuk el kávénkat, mialatt a gyerekeim elfoglalták a gépemet, így kénytelen voltam újra a kis okos telefonomhoz fordulni segítségért, és innen írni a mai bejegyzést.
Két csöppségem a gép előtt ült, és a legkisebb ugrifülest nézték... Máté kezelte az egeret... Kinga választott.
Mostanra már visszakaptam a gépemet :) A törpék pihennek, én próbálok ébren maradni estig :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése