2011. február 7., hétfő

Nanával az élet...

Múlt szerdán este érkezett Nana... erről már beszámoltam :)

Azóta minden nap komoly programjaink vannak:

Pénteken Lausanne-ban voltunk, ahol egy reklámújság hirdetését követve Canon objektívet kerestünk. Egy egész komoly tükörreflexes gép van a birtokomban... Peti főnöke adta kölcsön... objektívet meg egy barátunktól kaptunk, de költözés előtt visszaszolgáltattuk a jogos tulajdonosának. Majd egy hónapja a tokban árválkodott a gép... mostanáig. Ugyanis a reklámban szereplő boltot megtaláltuk, ahol elmondták, hogy olyan obi márpedig nekik nincs, DE van egy fotósbolt a hídon túl, balra le, ahol minden van... volt is... éspedig leértékelve!!! Olcsóbban, mint bárhol!!! Úgyhogy immár Canon objektív tulajdonos lettem... na nem komoly: 18-55 mm... alapobi... nekem pont elég :)
Természetesen mikor máskor tudott volna Peti kora délután elszabadulni, ha nem akkor, amikor mi épp más városban tartózkodtunk: pénteken... már 1-kor otthon volt!
Tipliztünk haza, így a délután legalább közös volt :) Tópart :)










Szombaton Genfbe kirándultunk, összekötve a kellemest a hasznossal. Peti egyik volt főnökének vittünk a reptérre egy hozzánk szállított autót, amivel tovább utaztak síelni...
A néhány szabad óránkat Genfben, a tóparton töltöttük... kikötő, tó, sok ember, madarak, napsütés, játszótér (zseniális... kerékpár gumikból) ... jól szórakoztunk :)


















Vasárnap a Montreaux mellett lévő vízi várat néztük meg... elképesztő építmény... elképesztő hideggel odabent :D
Néhány órás séta, ámuldozás, és fagyoskodás után tovább autóztunk Evianba. A város legszélén megálltunk, és gyalog mentünk tovább... tó, kikötő, sok ember, félcsövező gördeszkások, és rolleresek, játszóterek, napsütés... fagyoskodás :D
Sokat sétáltunk, jól szórakoztunk, jól elfáradtunk.

























1 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a képek! A montreaux-i ködös fotók különösen tetszettek!

    VálaszTörlés